Titels | Onderwerpen

De standaard leerlijnen (zie onder) die beschikbaar zijn hebben zich bewezen in de praktijk. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om eigen content, berichten en trainingen toe te voegen aan ons Whats2Know platform zodat deze ook direct via Whatsapp bij de eindgebruikers terecht komen!

MS Office gebruikers


We hebben voor de MS Office gebruikers verschillende oplossingen. Voor de beginners, voor gevorderden maar juist ook ingezet op functie niveau. 


Zo zijn er speciaal ontwikkelde modules voor Secretaresses,  Directie/Managers, Verkoop
/Marketing,  Administratie
/Ondersteunend, etc.
. Deze modules zorgen ervoor dat je juist die handige, belangrijke en zelfs onmisbare functies van Microsoft 365 in de vingers krijgt zodat je veel efficienter leert werken!

Cyber Security


Een van de meest populaire trainingen omdat het er echt voor zorgt dat iedereen de nodige kennis en kunde krijgt om geen slachtoffer te worden van Cyber criminaliteit.


Whats2Know heeft ook de optie om te zorgen voor eindtesten (toetsen) zodat gewaarborgt wordt of iedereen de training gedaan heeft en met welk resultaat. Indien gewenst ook voorzien van een certificaat 

Gezondheidszorg | Health Care


Whats2Know | Microlearning® biedt een efficiënte oplossing voor kennisborging en kennisonderhoud in de gezondheidszorg, specifiek gericht op medewerkers zoals verpleegkundigen en voedingsmedewerkers.


Als online leerplatform dat toegankelijk is via WhatsApp, stelt Whats2Know | Microlearning® deze professionals in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot waardevolle content. Of het nu gaat om nieuwe richtlijnen, recente onderzoeken of relevante trainingen, Whats2Know | Microlearning® biedt een laagdrempelige manier om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied.

Bouwsector


Whats2Know | Microlearning® biedt een essentiële ondersteuning voor medewerkers op bouwplaatsen door het delen van waardevolle microlearning modules over veiligheidsmaatregelen die specifiek zijn afgestemd op de bouwsector. Deze korte en toegankelijke leermomenten stellen bouwmedewerkers in staat om hun veiligheidskennis voortdurend bij te schaven en te verbeteren, wat resulteert in een vermindering van risico's en het waarborgen van een veilige werkomgeving.


De microlearning modules van Whats2Know | Microlearning® behandelen diverse onderwerpen, zoals het juiste gebruik van bouwmachines, persoonlijke beschermingsmiddelen, valpreventie en omgang met gevaarlijke stoffen. Door deze gerichte en specifieke training kunnen medewerkers zich bewust worden van de potentiële risico's op de bouwplaats en leren hoe ze deze risico's kunnen minimaliseren. Dit leidt tot een hoger veiligheidsbewustzijn en een versterkte veiligheidscultuur op de bouwplaats.


Met Whats2Know | Microlearning® hebben bouwmedewerkers altijd en overal gemakkelijk toegang tot deze microlearnings via WhatsApp, waardoor ze hun kennis kunnen versterken in hun eigen tempo. Dit resulteert niet alleen in beter opgeleide medewerkers, maar ook in een verhoogde productiviteit en een verlaagd aantal ongevallen, waardoor bouwbedrijven hun reputatie als veilige en betrouwbare werkgevers kunnen behouden.

Facilitaire Dienst (schoonmaak, onderhoud)


Whats2Know | Microlearning®

biedt een waardevol hulpmiddel voor medewerkers in de facilitaire dienstverlening om kennis te delen via microlearning modules.


Als een toegankelijk online leerplatform op WhatsApp, stelt Whats2Know deze professionals in staat om eenvoudig korte leermomenten te ontvangen en te delen. Deze microlearnings kunnen diverse onderwerpen beslaan, zoals schoonmaak-technieken, veiligheidsprocedures, en efficiënt onderhoud van faciliteiten.


Door deze laagdrempelige en interactieve benadering kunnen medewerkers zich voortdurend bijscholen en up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

.

Onderwijs (ROC's)


Whats2Know | Microlearning®

biedt een effectieve examentraining voor studenten door middel van microlearning modules met quizvragen over examencontent.


Als een toegankelijk online leerplatform op WhatsApp, stelt Whats2Know studenten in staat om in korte, behapbare leermomenten te oefenen en hun kennis te versterken. De quizvragen behandelen essentiële onderwerpen die in het examen worden getoetst, waardoor studenten zich gericht kunnen voorbereiden op de belangrijkste examenonderdelen.


Door deze laagdrempelige en interactieve aanpak wordt het leren plezieriger en kunnen studenten hun voortgang bijhouden.

.

Arbeidsbemiddeling


Whats2Know | Microlearning®

biedt een waardevolle ondersteuning voor nieuwe medewerkers die starten bij een uitzendbureau door middel van het delen van microlearning modules. Als een gebruiksvriendelijk online leerplatform op WhatsApp, maakt Whats2Know  het gemakkelijk voor uitzendkrachten om toegang te krijgen tot korte leermomenten.


Deze microlearnings kunnen diverse relevante onderwerpen omvatten, zoals introductie bij het uitzendbureau, vaardigheden voor succes op de werkplek, en omgang met klanten.


Door deze laagdrempelige benadering kunnen nieuwe medewerkers snel de benodigde kennis opdoen en zich goed voorbereiden op hun werkzaamheden.

Retail (detail- en groothandel)


Whats2Know | Microlearning® biedt een uitstekende oplossing voor medewerkers in de retailsector om microlearning modules te delen en hun kennis voortdurend te verbeteren.


Als een online leerplatform dat toegankelijk is via WhatsApp, maken wij het delen van korte, behapbare leermomenten gemakkelijk en efficiënt.


Medewerkers kunnen snel en op een laagdrempelige manier waardevolle content, zoals verkoopstrategieën, klantenservice tips, en productinformatie, ontvangen en delen. Deze microlearnings stellen werknemers in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zichzelf continu te ontwikkelen binnen de retailomgeving.

Eigen content | trainingen


Whats2Know | Microlearning® maakt het ook mogelijk om de eigen trainingen, berichten, testen, etc. heel flexibel via ons systeem van Whats2Know te laten werken.


Met andere woorden Whats2Know | Microlearning® biedt een flexibele, laagdrempelige manier aan om de medewerkers op de hoogte te laten komen en blijven van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied.